Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Denova Pro

Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki. Denova Prosta on tullut hyvin nopeasti suosittu. Tuotteisiimme luottaa jo yli 600 kauneushoitolaa! Kaikki Denova Pron kotihoitotuotteet maksavat alle 20 euroa.

Denova Pro sisältää laajan valikoiman ammattilais- ja kotihoitotuotteita. Denova Pron tuotteilla räätälöidään jokaiselle yksilöllinen kasvohoito ja parhaiten sopivat kotihoitotuotteet. Valikoimaan kuuluu yli 100 tuotetta! Denova Pro sisältää hoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille ja tuotteet jalkahoitoihin. Lisäksi tarjolla on paljon erikoistuotteita, joiden avulla räätälöidään hoidot jokaisen tarpeisiin.

Vita Liberata

Vita Liberata tuotesarjan filosofia on uudistaa ajatusmaailmaamme itseruskettavista tuotteista. Kaikki sarjan tuotteet saavat aikaan luonnollisen rusketuksen sävyn ja kuivuvat heti levittämisen jälkeen jättämättä tahmeaa tunnetta. Tuotteet hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Sävy haihtuu iholta täydellisesti, kuten luonnollinen rusketus. Vita Liberata tuotteissa ei ole hajusteita.

Vita Liberata -tuotteet sisältävät sertifioituja luomuainesosia, jotka hoitavat ihoasi samalla kun rusketut. Tuotteet levitetään puhtaalle iholle aina levityskintaalla. DHA eli dihydroksiasetoni on rusketuksen tuottava ainesosa. Vita Liberatan tuotteissa DHA on tuotettu luomulaatuisesta sokerijuurikkaasta ja se muodostaa erittäin kauniin rusketuksen reagoidessaan ihon pintakerroksen aminohappojen kanssa.

Lady Lash Extensions

Lady Lash Extensions ripsienpidennyssarja on saanut alkunsa vuonna 2009. Suuren tutkinnan ja kymmenien erilaisten tehtaiden ja brändien testaamisen jälkeen päädyimme Aasiaan ripsitehtaalle, jossa valmistetaan Lady Lash Extensions oma tuotemerkkimme. Tuotteiden laatu on tasaista, joka takaa saman laadun kaikille asiakkaillemme. Uudet trendit, tekniikat ja tuotteet luovat haasteita markkinoille. Tällöin varmistamme oman osaamisemme ja pystymme kehittämään ja valmistamaan nykyaikaiset tuotteet ensimmäisten joukossa markkinoille.

Kuituja löytyy sarjassamme pituuksilla 7-17mm, viittä erilaista kaarevuutta, sekä jopa 4 erilaista paksuutta. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivat ripset. Minkkiripsi nimitys kuiduille kuvailee kuinka pehmeältä kuidut tuntuvat, ne ovat kuitenkin puhtaita täysin synteettisesti valmistettuja, eli eivät aitoa karvaa. Synteettinen kuitu säilyttää muotonsa ja kaarevuutensa hyvin, koko ripsen elinkaaren ajan.

Menetelmä takaa helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin n. 2-5 viikkoa.

 

 

Vita Liberata

Vita Liberata suihkurusketus antaa kauniin ja tasaisen rusketuksenVita Liberata suihkurusketus antaa kauniin ja tasaisen rusketuksen

 

 

Ylellinen rusketus. Helppo, luonnollinen ja täydellinen sävy. Hanki rusketus jo tänään

 

 

Denova Pro

Edulliset ja laadukkaat Denova Pro- tuotteet löydät myymälästämmeEdulliset ja laadukkaat Denova Pro- tuotteet löydät myymälästämme

 

Korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde.

 

Gerard´s

Gerard´s - kokonaisvaltaista hyvinvointia jo vuodesta 1970Gerard´s - kokonaisvaltaista hyvinvointia jo vuodesta 1970

 

Italialainen luonnon parhaimpiin raaka- aineisiin perustuva korkeatasoinen ammattikosmetiikkasarja